Úsměv léčí, všechno. :)

ToraDora! - recenze + Hallellujah Kesie is here....

23. srpna 2014 v 18:39 | Kesie-chan
Tak nejdřív bych Vás chtěla všechny zase pozdravit a říct, že se mi docela stýskalo. Možná je to tím, že se zase blíží narozeniny blogu a přišla na mě nostalgická nálada, možná tím, že místo toho abych se dostala ze své naprosto podělané nálady jsem se propadla ještě hloubš ke dnu. Juhůů.
Nebo jinak. Podle situace bych měla.... Ale já se teď a tady rozhodla to neudělat a řídit se radou, kterou sama dávám vždy a všude lidem, kteří se mi přijdou vybrečet na rameno a toť: ,, Když si dopadl na dno, je načase se od něj odrazit a všem vytřít zrak!" Tyhle prázdniny, pro mě byly hodně velkej posun v životě, ať už to od 16leté holky může znít sebesměšnějc. Uvědomila jsem si, že tak jak žiju, chci žít dál. Nestarat se o minulost, nezabývat se budoucností, ale žít přítomností..... A tak Vám tu nehodlám svatosvatě slibovat, že každý den sem přidám článek. Že budu perfektní sb a budu vás obíhat jak jen to půjde. Sama nevím jak to bude, jen vím, že teď jsem tady a mám strašnou chuť blogařit a podívat se, co se u vás všech změnilo. Jak si žijete, co prožíváte a jak se máte. Mám chuť to zase všechno rozjet a začít přesně tam jak jsem skončila. Vím, že většina z vás už to se mnou vzdala, chápu je.... nesoudím je.... neukázala jsem se tu asi 4 měsíce. Ale Pár takových u kterých jsem stále našla své "jméno" v seznamu sb tu přece jen je. A Ačkoliv nejsem ten typ člověka, kterej dává znát najevo své pravé emoce, můžu s klidem říct, že jsem strašně ráda a zahřálo mě u srdce vidět to jméno na tom seznamu :) Přesto všechno.... :) A tímhle bych asi ukončila ten strašně dlouhej výkec, kterej jsem sesmolila bez jakékoliv přípravy, bez jakékoliv představy o tom, co vlastně budu psát, protože aspoň vím co sama chci :D Protože se to vlastně napsalo samo :D
A teď hrubej náčrt toho, co by být mohlo.....
*jestli mi to nadšení vydrží, a doufám, že jo....*
Co tu tak nejspíš přibude....

- Pokračování rozepsaných povídek a nějaké nové možná....
- Recenze na knihy, anime atd....
- Spousta kreseb (došlo mi, že to byl můj hlavní záměr tohohle blogu a já sem se na to úplně vykašlala O.o )
- a co mě zrovna napadne :) možná nějaké slohově zpracované citové výlevy atd :D (přepokládám, že to bude nejmíň chtěné)
- a v neposlední řadě pokračování, té "knihy" :) (pro ty, co si mysleli, že ten úryvek byla kapitola, pak je vyvedu z omylu. To byla jen stránka a půl jako ochutnávka, abych věděla, jestli má cenu pokračovat :))

A teď už konečně ta Recenze :) Loučí se Vaše respektive znovuzrozená Kesie Starsaber ^^ a je ráda, že aspoň někomu to stálo za přečtení :3



Recenze ToraDora!


- Žánr: Komedie,Romantika,Škola
- Kolik to má dílů: 25
- Doba dílů: cca 23min
- Dostupnost: obtížná
- Kde jsem na to poprvé narazila: FB
- Jak dlouho mi trvalo anime dokoukat: Tak první 3 díly jsem dokoukala už dávno, zbytek jsem stihla za včerejšek... -.-" :DD
- Kresba: Skvělá
- Titulky: Jak kdy, ale taky jsou dobrý, překlepy jen sem tam.
- Co mě na něm nejvíce zaujalo: Jako u Kaichou wa Maid-sama, zase naprosto proti mému obvyklému vkusu, měla bych ze sebou něco dělat, nebo začnu babovatět O.o!! .... -.-" T__T
- Postavy: Aisaka Taiga, Takasu Ruuygi, (Maruo) Yuusaku Kitamura, Kushieda Minori, Ami Kawashima a Yasuko Takasu (To byly jen ty hlavní) Jsou tam i jiné zajímavé postavy, třeba Takasuův papouch Inko, co se celé anime snaží vyslovit svoje jméno, ale místo toho z toho vždycky vyleze něco sprostého a neužitečného :D Povede se mu to? Nechte se překvapit....
- Oblíbená postava: Asisaka Taiga a Takasu Ruuygi
- Postava, kterou nemusím: Tak ze začátku jsem nemusela Ami, ale když jsem poznala tu její "né roztomilou část", ale panovačnou, sebestřednou manipulátorku, co se skrývá uvnitř, hned jsem jí měla o hodně radši.... :DD :3
- Kdyby to bylo yaoi, koho bych spárovala: Takasua a někoho z jinýho anime.... -.-" :D Tady jako nebyl žádnej sexouš, co by se k němu hodil....
- Obsah: Čirou náhodou..... (Jak by taky mohli v anime jinak....) se Takasu a Taiga srazí na chodbě. Jsou to dva nejobávanější studenti ze školy. Takasu pro svůj zjev drsňáka (chudák, jak ho to vždycky deprimovalo) a Taiga.... No protože je to prostě Taiga..... Kdo neuvidí nepochopí..... :DD Je to typická Tsundere :D Nerada to přiznávám, ale to je nejspíš ten hlavní důvod, proč jsem z anime tak odvařená.... -.-"
- Můj názor: Boží, boží a ještě jednou božácky boží....!! (Dostalo se do mé ultra čupr dupr 5ky! ((možná i 3ky)))
- Stojí za to se na anime podívat: Stodevadesáti procentně!!
- Má oblíbená scéna: Tady je, ale je to spoiler, takže jen pro ty, kterým to nevadí -> Když s Taiga s Takasuem spadnou do řeky, pak samozřejmě konec a všeobecně, když mu Taiga dává čočku, tak ten jeho výraz je boží :3 :DDDD
- Opening: http:
- Ending:

 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Tayusha / Tayo Hatake Tayusha / Tayo Hatake | Web | 23. srpna 2014 v 21:39 | Reagovat

Rozhodně tenhle blog potřebuje víc tvých kreseb! A já se na ně rozhodně moc těším! :3 *Nadšená.*
Jinak..to anime fakt neznám, :D ale možná se podívám. :3
Btw.. Přidala jsem si tě do seznamu. A ještě jednou gomene, za můj srdceryvný projev. T-T Fuck myself.

2 Ryuu L ^ ^ Ryuu L ^ ^ | E-mail | Web | 24. srpna 2014 v 9:39 | Reagovat

yaaaaaaay! :3 ja som vždy verila, že sa vrátiš :3 ja som to vedela \(^0^)/ *šťastná* a moc sa teším na tvoje ďalšie články, ktoré sem pribudnú :3 určite mnoho ludí musí pochopiť, že človek nie vždy má chuť  byť na blogu, alebo že proste na neho nemá čas... *nod*
no a taktiež ďakujem za recenziu :3 toto anime som si rozpozerala, ale nikdy nedokončila :DD.. musím sa k nemu znova vrátiť ^^

3 Penny Mizuki Allonsy Penny Mizuki Allonsy | Web | 24. srpna 2014 v 14:10 | Reagovat

Vitej zpatky senpai! :) Jses fajn sbecko, jsem moc rada, ze mas elan blogovat! Rozhodne se tesim na tvoje kresby pac kreslis moc hezky :) Recenze na knihy, to zni lakave :DD Moc se tesim :D Vis co je zvlastni? Ze kdyz neco slibim na blogu, tak je 50% sance, ze to nesplnim xDD *that's me xD* To anime neznam, ale diky za recenzi :)
Btw, nwm proc se nekterym nezobrazuji obrazky na mem blogu :/ Nekdy se mi to take stava :/

4 Reita Reita | Web | 25. srpna 2014 v 18:41 | Reagovat

moc pekná recenzia :D ....k komentári na mojom blogu chápem že si sa vrátila a som aj rada ale mám pár výhrad, ja proste mám pravidlo že moje sb musia na mojom blogu zakomentovala aspoň 2x do týždňa a to kontrolujem fakt prísne :( nechcem byť zlá ale ak by si bola schopná to dodržať čestne a pravidelne tak ta veľmi rada prijmem späť ale ak nie tak asi nebudeme byť môcť sb ale presunula by som si ta do favsite kde by som chodila na tvoj blog raz do mesiaca

5 Aiko Aiko | E-mail | Web | 26. srpna 2014 v 15:04 | Reagovat

Už se těším na tvoje obrázky a taky recenze :D
Na ToraDoru se chci podívat hrozně dlouho ale nenašla jsem si čas (jiná výmluva mě nenapadla xD) Ale po téhle recenzi se na to chci podívat ještě víc :D Super recenze :D

6 Inu~ Inu~ | Web | 26. srpna 2014 v 15:09 | Reagovat

Juuu :33 som rada že si už tu, ja som tu tiež veeeľmi dlhú dobu nebola a som rada, že si na mňa nezabudla <3 Tie slová na začiatku sú veľmi správne! ^^ Z Toradory sa mi páči pesnička Holy Night, ak je to stadiaľ <3 :D inak som toto anime pozerať ešte ani nezačala, ale možno by som mohla :D

7 beepinka beepinka | Web | 27. srpna 2014 v 16:17 | Reagovat

Ani nevíš,jak jsem ráda,že jsi zpět ^^)/! Odkaz na tvůj blog jsem stále měla v seznámku,čekala jsem :) jsem fakt ráda a těším se na tvé články :) a pěkná recenze,Toradora je bombová :)

8 Kira Yume Kira Yume | E-mail | Web | 28. srpna 2014 v 16:12 | Reagovat

ToraDora jsem zatím neviděla, ale chystám se k tomu. I když si to slibuji pořád, ale určitě se na to jednou podívám! :-D

To je moc moc super, že jsi zpět! Jsem fakt ráda. Samozřejmě jsem si tě smazat nedokázala, protože za ten krátký čas, cos tu byla jsem si tě velice oblíbila a řekla jsem si, že se ještě určitě vrátíš. A hele... měla jsem pravdu! :D Jak si viděla, u mě se nic extra zvlášního nestalo, vše při starém. Jsem fakticky ráda, že jsi opět dostala chuť k blogování. Též vždycky po mrtvým týdnu naslibuju, že se budu snažit být aktivní, ale stejně se na to po dni vytentuju. :P :-D
Určitě se už těším na nové články a zvlášť na tvé kresby. Taky je chci začít přidávat, jenže se málokdy dostanu ke skenru... -_-
A koukej to tentokrát vydržet!!! :D
Mimochodem, ten Brumbál, co ti napsal na skype jsem byla já. :D :D

9 Aaauceepind Aaauceepind | E-mail | Web | 7. srpna 2017 v 10:40 | Reagovat

Segway Verona offers tours that make sure you will enjoy a fun and immerse experience of our beloved city. We combine Segway, our innovative way of transportation, with tours in the historical city centre. Through our explorations of 1 or 2 hours, we will bring you to the most breathtaking spots, so that, if you do not stay long in Verona, we make sure that you see all of the unmissable sights!

Segway is really easy to use! It is so intuitive that it feels like an extension of the human body. To understand why, consider this: if you stand up and lean forward, so that you are out of balance, you will intuitively put your leg forward. Segway works the same way: to move forward or backward, the rider just leans slightly in such direction, and Segway will follow your movements. It is also easy to turn right or left, since the rider just has to push respectively Segway’s handlebar.

Segway is safe. Anyone over the age of 12 can join our tours, except for pregnant women. Apart from these cathegories, we encorage people of every age to try Segway, because this self-balancing object can really make your experience in Verona much more delightful! In fact, if it is hot, you will enjoy some fresh air and avoid to sweat; if it is cold, you will have the possibility of staying outside the least possible time. It is proved that our 2 hours tours show you what you will see in 6 hours walking!

All the tours start with a little training on how to use Segway, because for us safety is the priority. However, we experienced that it takes just a little practice to master on Segway! There are no required skills and, in particular, no need to be able to bicycle. There will always be a tour leader with you, guiding the whole group, so that you can enjoy the view and the tour of Verona. Audioguides (available in different languages) will provide the information you need to fully comprehend the history and architecture of our main monuments, squares and buildings.

In particular, our 2 hours tour will show you: Piazza Bra, one of the biggest squares in Italy, with the Arena, the famous Roman amphitheatre; we will then take Via Oberdan in order to see Portoni Borsari, one of the ancient entrance of the Roman city; we will firstly explore Piazza Erbe and secondly Piazza Dei Signori, two squares full of symbols and buildings with enchanting beauty, and then see Arche Scaligere. Heading to the Duomo, Verona’s Cathedral, we will pass by Santa Anastasia, next to the Conservatory of music; after that, we will have a break on Ponte Pietra, the bridge with the breathtaking view of the Roman Theatre and San Pietro Castle (and much more). On our way back, we will stop at Juliet’s house, so that you don’t forget to take pictures and write your names on the walls! We will conclude our tour with Castelvecchio, the Scaligeri castle and enjoy its amazing view of Verona.

People who went on tours with us really appreciate our flexibility: we do not have fixed tour’s hours, so we can arrange the time that fits the best. Moreover, we try to adjust the path according to your preferences, spending less time on spots you have already seen and dedicate more on your favourite sights. Read what people say about us on tripadvisor...

So, if you want to make the most out of your time in Verona, contact us or stop by our office!

OFFICE HOURS: Monday to Saturday (only closed on Sunday) from 10 am to 5 pm.

DIRECTIONS: We are located in Piazza Cittadella 11b, very close to Piazza Bra, the main square with the Arena.

From Piazza Bra you can arrive at our office on foot (3 minutes): pass under the arch of the gateway with the big clock (Portoni della Bra) and walk through Corso Porta Nuova for approximately 100

http://segwayverona.com/

10 Crbninvirl Crbninvirl | E-mail | Web | 20. září 2017 v 20:41 | Reagovat

best payday loan lenders - http://personalnerloan.org/ payday loans 300 <a href=http://personalnerloan.org/>small personal loans</a> ’

11 FfvAbaxia FfvAbaxia | E-mail | Web | 22. září 2017 v 18:32 | Reagovat

discount cialis
<a href="http://cialisovnnc.com/">generic cialis</a>
brand name cialis
<a href=http://cialisovnnc.com/>online cialis</a> ’

12 FfvgAbaxia FfvgAbaxia | E-mail | Web | 24. září 2017 v 10:42 | Reagovat

cialis buy
<a href="http://veucialis.com/">buy cialis</a>
cialis generic best price
<a href=http://veucialis.com/>buy cialis</a> ’

13 BbnhCrycle BbnhCrycle | E-mail | Web | 25. září 2017 v 11:31 | Reagovat

female viagra pill
<a href="http://viagrakjkmn.com/">cheap viagra</a>
real viagra for sale
<a href=http://viagrakjkmn.com/>viagra</a> ’

14 PameEndump PameEndump | E-mail | Web | 28. září 2017 v 23:58 | Reagovat

instant approval personal loans
<a href="https://installmentsvfacr.com/">installment loans online</a>
500 payday loan no fax
<a href=https://installmentsvfacr.com/>personal installment loans</a> ’

15 DrbecArenia DrbecArenia | E-mail | Web | 1. října 2017 v 21:17 | Reagovat

pfizer viagra for sale - http://viagraoplws.com/
viagra uk <a href="http://viagraoplws.com/">viagra price</a> ’

16 LvvodExcant LvvodExcant | E-mail | Web | 1. října 2017 v 21:17 | Reagovat

where can you buy viagra - http://viagrapfhze.com/
buy viagra uk <a href=http://viagrapfhze.com/>generic viagra</a> ’

17 FwjjAwarty FwjjAwarty | E-mail | Web | 3. října 2017 v 14:45 | Reagovat

loans people bad credit
<a href="https://paydayllae.com/">online payday loans direct lenders</a>
get out debt
<a href=https://paydayllae.com/>payday loans no credit check</a> ’

18 DebxArenia DebxArenia | E-mail | Web | 4. října 2017 v 22:37 | Reagovat

buy viagra soft tabs - http://sexviagen.com/
viagra online sales <a href="http://sexviagen.com/">viagra pills</a> ’

19 Klmfsfincacy Klmfsfincacy | E-mail | Web | 6. října 2017 v 22:58 | Reagovat

cialis for sale in canada - https://cheapcheapcialis.com/
generic cialis no prescription <a href=https://cheapcheapcialis.com/>generic cialis</a> ’

20 FnveeUteva FnveeUteva | E-mail | Web | 7. října 2017 v 7:12 | Reagovat

canadian faxless payday loans - https://paydaybdrfs.com/
bad credit installment loans <a href=https://paydaybdrfs.com/>payday loans</a> ’

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama