Úsměv léčí, všechno. :)

Kaichou wa Maid-sama - Recenze

19. října 2013 v 13:16 | Kesie-chan
- Žánr: Romantika
- Kolik to má dílů: 26
- Doba dílů: cca 20 min
- Dostupnost: dříve obtížná, dnes celkem dobrá ( dodám online i na stažení )
- Kde jsem na to poprvé narazila: Asi od kamarádky, já vážně nevím :DD
- Jak dlouho mi trvalo anime dokoukat: Asi ani ne 3 dny, pamatuju soi jak, jsem každej den ve škole myslela, jen na to až zase budu doma koukat :33
- Kresba: Super!
- Titulky: Sedí, nemůžu si vynachválit
- Co mě na něm nejvíce zaujalo: Ke mě se tenhle žánr vůbec nehodí, ale je to snad mé nejoblíbenější anime
- Postavy: Hlavní postavy....Misaki Ayzawa, Usui Takumi. Ale i VŠECHNY ostatní účinkující postavy mají něco do sebe, určitě si oblíbíte třeba Misakinu sestru, která všechen svůj volný čas tráví sběrem kupónů a její pohled ala mouchy sežerte mě se vám taktéž vryje do paměti :DD řekla bych že každá z těch postav se dá označit krapet psychicky narušenou, přesně tak jak je to v reálném životě a i to je nejspíš příčinna proč to anime tak miluju :) prozradila bych víc, ale to už byste si to tak neužili..... ;))
- Oblíbená postava: Usui Takumi :3 (fájn, i Misaki, mno.... :DD), tři kluci slintající nad Misaki, a Aoi-chan ^^
- Postava, kterou nemusím: Všechny tam mají svoje místo a bezjakékoli by to už nebylo ono!!
- Kdyby to bylo yaoi, koho bych spárovala: Usui Takumi a Tora Igarashi :3 to by bylo naprosto bombasickohustodémonskykrutopřísnobrusácký!! *le slint*
- Obsah: Dívka jménem Misaki, žije s mamkou a mladší sestrou v polorozpadlém domě, poněvadž je táta opustil, tak musí její mamka mít dvě práce. Sama Misaki se snaží být užitečná v tom, že si našla práci, která se jí docela hnusí.... Pracuje v Maid kavárně, avšak je i předsedkyní na její škole, a kdyby to někdo zjistil, mohla by o to místo přijít. Jedničkářka Misaki se to tak snaží držet v tajnosti, a docela se jí to daří, než na scénu nastoupí jedna zvláštní osoba a Misaki jejím přičiněním změní život i její pohled na svět......
- Můj názor: Jak už jsem zmiňovala, je to snad mé nejoblíbenější anime, ačkoli se ke mě vůbec nehodí, je to zvláštní, dlouho jsem si to nechtěla přiznat ale stejně jako Misaki jsem nejspíš tsundere -.-" zjistíte v anime,co to znamená..... jak já se v ní nehorázně našla.... O.o Usui, je kluk dívčích snů..... Zaručuju., že na 120% kdo se na to podívá, si to anime zamiluje!! *varovala jsem vás, že usui je můj, takže pokud se do něj zabpuchnete Vaše chyba, já se nedělím!! :DD :33 *
- Stojí za to se na něj podívat? No to si pište, že stojí, a kdo se na něj nepodívá, udělá jednu z největších chyb ve svém životě!!
- Má oblíbená scéna: No je jich hodně, ale bohužel, jsem ještě nezjistila, jak se dělaj animace.... -.-" takže kdyby byl někdo schopen mi to vysvětlit, byla bych nesmírně vděčná!!!! :3 a samozřejmě bych posléze doplnila. Oblíbená scéna -> Jinak je to tak, kde Misaki pohladí Usuiho za odměnu po vlasech :3 ta scéna mě bůh ví proč uchvátila ^^
Ale tak teda pro zatím, je to ta: Kde misaki Usuiho za odměnu pohladí po vlasech :3 *~*
- Opening:

- Ending:

 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Kira*Yume Kira*Yume | E-mail | Web | 19. října 2013 v 14:56 | Reagovat

Souhlas se vším, naproto unikátní anime. Strašně jsem doufala, že Misaki bude chtít Usuie. :D No ale přiznejme si, kdo by Usuie nechtěl.. :3

2 Saki Saki | E-mail | Web | 19. října 2013 v 21:41 | Reagovat

Vážne je to jedno z mála anime, pri ktorom mi het pairing vôbec nevadila a na prekvapenie som si obľúbila ako Usiho, tak aj Misaki xD Chcelo by to viac takýchto perverzných mimozemšťanov z planéty feromónov xD

3 DirtyFoxx DirtyFoxx | Web | 19. října 2013 v 21:48 | Reagovat

toto anime bolo skvelé :)

4 calime calime | Web | 20. října 2013 v 11:30 | Reagovat

Já tohle anime miluji!!!! Bože Usui, sakra to byl mega sexy boy!!! Naprosto s tebou ve všch bodech souhlasím. Je to neuvěřitelně výborné anime. :-D

5 naoki-keiko naoki-keiko | Web | 20. října 2013 v 20:04 | Reagovat

První romantické anime, co jsem viděla, svou kvalitou udalo příčku hodně vysoko, proto je zatím u mně mezi dobře zpracovanými romantikami nic nepřekonalo ^^
No, taky to není zrovna "my cup of tea" ale byly zrovna ty Vánoce... :3

6 Tamao Hyuuga Tamao Hyuuga | Web | 20. října 2013 v 21:46 | Reagovat

*sype si popel na hlavu a leze při tom červená pod stůl* Já KWMS ještě neviděla. -_-" A do teď mě to k tomu ani nijak netáhlo, ale musím říct, žes mě a to nalákala. :)

7 Penny Yuzuki Mizu Daiyamondo Penny Yuzuki Mizu Daiyamondo | Web | 21. října 2013 v 18:03 | Reagovat

Anime jsme nikdy nevidela, ale podle toho co rikas ty to musi byt fakt uzasne anime :3 Sh*t na jake anime se ma clovek podivat kdyz ho laka vsechno mozne? xD

8 beepinka beepinka | Web | 22. října 2013 v 14:11 | Reagovat

Moje milované anime ♥___♥ ^^ ..já jsem si tam taky oblíbila všechny postavy...tři idioti jsou boží :-D i Misaki sestra xD ..Usui je opravdu mužem dívčích snů...:3! já už jsem to anime viděla tak před 2 lety..ne-li dýl :D ..a od té doby jsem do něj zabouchlá...uchvátil mě prostě neskutečně :D! A ta scéna,kdy ho Misaki pohladila..ta byla moc pěkná :3 mě se třeba líbila ta,jak ji udělal cucflek,aby se nepromenádovala v těch dvoudílných plavkách :-P  :-D

9 Ryuu L Ryuu L | Web | 22. října 2013 v 14:56 | Reagovat

výborná recenzia :3 rovnako ako anime ^^ toto anime bolo strašne dobré :D nikdy by som si nemyslela, že ma takto chytí, jednak na prvý pohlad sa mi to moc nepozdávalo... ale nelutujem :3

10 misaki-kaoru misaki-kaoru | Web | 22. října 2013 v 16:53 | Reagovat

O tomhle anime už jsem několikrát slyšela... Měla bych se na něj už podívat :D Skvělá recenze

11 Aiko Aiko | E-mail | Web | 23. října 2013 v 14:58 | Reagovat

Krásna recenze. A promiň, že jsme ti neodpověděli jestli tě bereme mezi SB-éčka my jsme trdla tak jsme si nevšimli tak promiň a ano bereme tě pokud o to stále stojíš :)

12 Sayuri Sayuri | E-mail | Web | 24. října 2013 v 17:41 | Reagovat

Tak jasné Kaichou wa maid-sama patřilo mezi mými prvními anime na tohle nikdy nezapomenu na Misa-chan a mazaného sexy Takumiho :3 jak já je miluji tenhle příběh miluji mě se vždycky líbí ty shoujo kde  se klukovi líbí holka ,kde se ji on snaží získat tak žhavé a kawai ! *_*

13 Reita-chan Reita-chan | Web | 25. října 2013 v 11:38 | Reagovat

zo začiatku sami anime páčilo no potom som ho prestala pozerať ani neviem prečo asi sa na to znovu pozriem ?D

14 Hikari-san Hikari-san | Web | 25. října 2013 v 14:47 | Reagovat

super recenze, zlatí <3
vypadá to super a má to i pěknou kresbu... :) škoda, že mám tak málo času na sledování anime :(

15 Yumi-chan15 Yumi-chan15 | Web | 27. října 2013 v 22:48 | Reagovat

To anime jsem nedokoukala ani jeden díl, stydím se ale mě to nebavilo TT_TT
Zkusím to znovu a pokusím se na to podívat, určitě to stojí za těch 20 až 25 minut času :D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama