Úsměv léčí, všechno. :)

Vyhodnocení soutěže :)

9. července 2012 v 18:39 | Kesie-chan |  Soutěže
Tak konečně je tu vyhodnocení mojí soutěžě ,,Jak dobře mě znáš " :)
Jak jste skončili alias pořadí vítězů :D

1. Místo
Marta = 9,5 bodu (a všechny bonusové)
- moc mě její skóre nepřekvapuje ,protože jsem věděla ,že je jedna z těch co mě maj prokouknutou :D a za to jak jsem už psala předtím dostane diplom a jestli chce ,tak se mnou může napsat povídku :)

2. Místo
Nikča = 8 bodů (a všechny bonusové)
blog: http://nikcaobrazky.blog.cz/profil
- mno u tebe mě překvapilo ,že si chyby udělala v naprosto jasnejch věcech :P

3. Místo
Shinsuke = 4,5 bodu (a dva bonusové)
blog: http://the-refuge.blog.cz/
- ač s překvapivým množstvím bodů jsi skončil 3. a to jen s rozdílem půl bodu a byl bys 4. ... mno myslela jsem že mě znáš líp, ale jak tak koukam asi jse se spletla :P A hermafrodita jsem ti neuznala :D (kdyby tam byl mutant tak bych to brala :D)

4. Místo
Witchhaylin = 4 body
blog: http://witchhaylin.blog.cz/profil
- ty si mě velmi překvapila holka :D skoro mě neznáš a i tak jsi se dost často odhadem trefila. A i když jsi skončila na 4. místě ,tak poklonu tvému instinktu :)

5. Místa
Diana = 2 body
blog: http://my-world-of-dream.blog.cz/ (máš nový blog a tak jsem sem automaticky napsala tenhle :))
- I když jsi skončila poslední nevadí, snaha se počítá a já si vážím toho ,že i když mě moc neznáš tak jsi se do soutěže přihlásila :) a neboj příště určo dopadneš líp ;)

Kdo by chtěl vidět správné odpovědi ať klikne ZDE!!!!
 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Diana Diana | 9. července 2012 v 18:48 | Reagovat

sice poslední,ale účast s epočítá :D

2 Kesie-chan Kesie-chan | 9. července 2012 v 18:52 | Reagovat

[1]: Přesně tak ! :D

3 Shinsuke Shinsuke | Web | 9. července 2012 v 19:10 | Reagovat

Já tě znám spíše z imtimnější stránky, ale takových otázek tam moc nebylo xD

4 Kesie-chan Kesie-chan | 9. července 2012 v 19:11 | Reagovat

Si nějak věříš hochu ! :D

5 Shinsuke Shinsuke | Web | 9. července 2012 v 20:56 | Reagovat

Nemůžu uvěřit jaké přetvářky tu od tebe vidím :DD ,,já si vážím toho ,že i když mě moc neznáš tak jsi se do soutěže přihlásila" :D to mě rozesmálo, taková Keksna není :D

6 Kesie-chan Kesie-chan | 9. července 2012 v 20:58 | Reagovat

Hele ! :D Ty se tu nemáš co ozývat , hezky si zalez do boudky a kaj se za to žes měl tak nízký hodnocení !!! :P :DD Kesina je milá holka ^^

7 Shinsuke Shinsuke | Web | 9. července 2012 v 20:59 | Reagovat

Každý kdo tě trochu víc pozná zjistí tvoji  ďábelskou podobu ]:D. I ty holky se toho později dočkají :D užívejte si poslední vlídná slůvka :D

8 Kesie-chan Kesie-chan | 9. července 2012 v 21:01 | Reagovat

Víš svou ďábelskou podobu ukazuji jen těm kdo si to zaslouží ... Takže se nediv že jsi mezi těma kdo ji kdy viděli (devil) Muhehehe....

9 Shinsuke Shinsuke | Web | 9. července 2012 v 21:03 | Reagovat

Aha, ale u mě už jsi jí ani pro jistotu nezavřela :D

10 Kesie-chan Kesie-chan | 9. července 2012 v 21:05 | Reagovat

Áno .. když jde o tebe , netřeba jí zavírat :D někdo tě musí vycvičit ,jak se máš chovat ty zvrhlíku ! :D

11 Shinsuke Shinsuke | Web | 9. července 2012 v 21:09 | Reagovat

Tak já se nechám učit od pana Rina ]:D

12 Kesie-chan Kesie-chan | 9. července 2012 v 21:11 | Reagovat

To bych ti neradila jelikož bych musela nasadit ,,Podobu démona" a to by se ti nelíbilo :P

13 witchhaylin witchhaylin | E-mail | Web | 10. července 2012 v 9:48 | Reagovat

Jé,to jsem nečekala :-D jsem si myslela,že žádné body nedostanu,jelikož tě moc neznám ;-)

14 Koko-chan Koko-chan | E-mail | Web | 12. července 2012 v 10:25 | Reagovat

Ráda spřátelím :)
Na diplom bych chtěláá..... Ulquiorra z Bleach :)

15 Mawa Mawa | Web | 12. července 2012 v 10:59 | Reagovat

Gratuluju Marťě :D. Mě štve, že jsem na to zapoměla a taky se nepřidala :DD. No což... určo uděláš další soutěže ;DD.
PS: Taková debata tady xDD... ale sušenka má pravdu... ty a hodná, milá, křehká dívka... ani náhodou (devil) :DDDDDDDDDD.

16 Diana Diana | 12. července 2012 v 11:47 | Reagovat

Je první kapitola Legie Polobohů

17 Marta Marta | 21. července 2012 v 19:47 | Reagovat

Dík Verčo. :-D

Na diplom chci Sharon, to už sem ti říkala a to s tou povídkou jsem teda zvědavá. Apropo nehraj si na milé křehké děvče ty emo duck face-i :D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama