Úsměv léčí, všechno. :)

Soutěž :D

14. června 2012 v 20:25 | Kesie-chan |  Něco navíc
Tak tahle soutež je o tom že tu budou o tázky na mne (adminku) , a kdo odpoví nejsprávněji bude se mnou moct napsat podvídku (každá si rozdělíme části) a ještě za to že mne tak dobřa zná dostane diplom :)

Pravidla: 1) Jméno
2) Adresa blogu
3) Odpovědi

Soutež platí do konce měsíce ^^

1) Jsem ?

a) Kluk
b) Holka
c) Hermafrodit
d) ani jedno O.o

2) Čtu?

a) Romány
b) Dobrodružné
c) Vědecké
d) Fantazy
e) Poezii
f) Fůůůj... čteníí :PP

3) Je mi?

a) 11
b) 12
c) 13
d) 14
e) 15
f) 16
g) Neni ti ani jedno z toho :P

4) Barva vlasů

a) Černá
b) Blond
c) Tmavě hnědá
d) Špinavá blond
e) Zrzavá
f) Jsi obarvená na černo s modrými proužky

5) Barva očí ?

a) Hnědá
b) Modrá
c) Zelená
d) Šedá
e) Nevím nosíš barevné čočky

6) Na jaké písmeno začíná tvé jméno?

a) K
b) D
c) T
d) L
e) A
f) Š
g) Žádný nemáš !

7) Kolik mám domácích zvířat?

a) 0
b) 1
c) 2
d) 3
e) 4
f) Máš jich fakt strašně ,nedá se to spočítat :P

8) Co nesnáším za předmět ?

a) Matiku
b) Tělocvik
c) Výtvarku
d) Zemák
e) Bižuli
f) Jakýkoli jazyk

9) Jakou barvu miluju?

a) Zelenou
b) Zlatou
c) Modrou
d) Růžovou
e) Fialovou
f) Červenou
g) Černou
h) Nenávidíš jakoukoli barvu kromě bílé.

10) Moje oblíbené číslo?

a) 1
b) 4
c) 7
d) 11
e) 14
f) 21
g) Žádný výjmečný nemáš.


A teď , protože Mawa i Doo mě znají v reálu a měli by to lehký , tak jestli budou chtít taky soutěžit tak dole mají ještě tři bonusové otázky :P xD

a*) Jaké jsem znamení?

b*) Jakou barvu má karabina co mám na klíčích?

c*) Jak vypadá moje flashka (ta k pc)? (Jaký tvar zvířete má?

a) Panda
b) Tučňák
c) Ryba
d) Hroch

Tak přeju hodně štěstí lidi ^^
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Anketa

Kolik anime jste shlédli?

1 4.6% (4)
2 4.6% (4)
3 4.6% (4)
Co to je anime? 3.4% (3)
Videl(a) jsem všechny. 8% (7)
Videl(a) jsem jiny počet. 74.7% (65)

Komentáře

1 Sárinka* Sárinka* | Web | 14. června 2012 v 20:56 | Reagovat

Sbírej pro sebe hlasy na druhé kolo SONB na mém blogu. :D
http://saariinka.blog.cz/1206/2-kolo-sonb-d#pridat-komentar

2 Penny Penny | E-mail | Web | 15. června 2012 v 3:50 | Reagovat

Muzu se zeptat jestli ty otazky jsou jako na me nebo na tebe? Moc jsem to nepochopila :-x

3 Kesie-chan Kesie-chan | 15. června 2012 v 9:07 | Reagovat

Na mě jakožto na adminku :D

4 Marta Marta | 15. června 2012 v 18:23 | Reagovat

1) Marta
2) Nemám
ODPOVĚDI :
1)b-holka (ikdyž někdy je to pochybné..)
2)jaký je zásadní rozdíl mezi fantasy a dobrodružnýma? :D Jinak teda romány a dobrodružné fantasy
3)c-Zatim ještě 13
4)d-špinavej blond (nebo spíš dohněda no) haha, o tý černý si nech snít :P
5) máš tu chybu, máš tu jednou blasy a jednou vlasy, předpokládám že blasy měly být vlasy a vlasy měly být oči >_O ale jinak teda máš hnědé a budeš mít čočky.
6)f-Š jako Šunka
7)Nejsem si uplně jistá jestli máš ještě křečka.. takže 2-3 :S
8)f-to víme své, že?
9)Tak hlavně fialovou, ale myslím, že máš ráda i zelenou a černou
10)c-lara7 že, tak asi sedmička?

Sice nejsem ani Darča ani Verča.. ale myslím že ty bonůsky taky vyplním.

a)Lev
b)Červenou
c)Tučňák

5 kisa-san kisa-san | Web | 15. června 2012 v 20:12 | Reagovat

No tak já se raději přihlašovat nebudu jelikož tě ještě moc neznám :D...Ale příště se určitě přihlásim :D

6 Marta Marta | 15. června 2012 v 20:50 | Reagovat

Samozřejmě, že vím, že je to panda a nevim jak sem mohla napsat tučňáka, a pokud mi mou opravu neuznáš, tak tě sejmu a můžes si jem nechat snít o mých nohách!! ]:D

7 witchhaylin witchhaylin | E-mail | Web | 15. června 2012 v 22:26 | Reagovat

zas tak tě "DOBŘE" neznám,ale zkusím to..
1.witchhaylin
2.witchhaylin.blog.cz
odpovědi-
1.holka
2.d)
3.c)
4.a)
5.c)
6.g)
7.b)
8.f)
9.b)
10.a)

hádala jsem :D moc toho o tobě nwm nic moc no spíš nic než moc.. :-D  :-D

8 ShušenkaxP ShušenkaxP | 16. června 2012 v 12:14 | Reagovat

1) Nejnádhernější kluk, kterého znáš
2) the-refuge.blog.cz

odpovědi

1c) Hermafrodit

2e) Poezii, vždycky jsi byla básnířka

3) 14 nebo 13, aaa to je špatné :D nevím jestli ti v srpnu bude 14 nebo 15 :(

4)d) hodně špinavá blond

5) hnědéé

6) Myslíš asi tvé jméno, že? :D určitě Š jako šašek :D
7) f) Máš jich fakt strašně ,nedá se to spočítat :P (Než by jsem spočítal všechny zvířata + ty červotoče a vši v tvé hlavě :D)
8) c) URČITĚ Výtvarku, proto jsi začla chodit na její kroužek :DD
9)b) Zlatou? :D holky jsou vždy na zlato i, když nevím jak je to u hemafroditů :D i ,když by jsem to vlastně měl vědět!:D

10) Jo určitě to bude 7 :D

a*) Lvice :D

b*) Určitě se mě snažíš zmást a žádnou karabinu nemáš!:D

c*)a) Panda

Děkuji a a na diplom chci Natsua a Graye :333

9 Diana Diana | 16. června 2012 v 17:14 | Reagovat

Diana
dianinsvet.blog.cz
1.a
2.d
3.c
4.c
5.c
6.b
7.a
8.d
9.c
10.a

10 DirtyFoxx DirtyFoxx | Web | 16. června 2012 v 19:58 | Reagovat

Nó myslím,že si spravila dosť zaujímavú súťaž,keby som ťa poznala tak sa určite zapojím,lebo veľmi málo kedy vidím takéto súťaže :)

11 Penny Penny | E-mail | Web | 17. června 2012 v 6:12 | Reagovat

Chtela jsem to zkusit ale to bych byla 11 huhu

12 nikcaobrazky nikcaobrazky | Web | 17. června 2012 v 8:56 | Reagovat

BDCDAFCAEC
DALŠÍ OTÁZKY: LEV, ČERVENÁ, PANDA

13 nikcaobrazky nikcaobrazky | Web | 17. června 2012 v 8:58 | Reagovat

[12]: 1)Nikča
máš ty otázky fakt těký... XDD

14 Sárinka* Sárinka* | Web | 17. června 2012 v 23:04 | Reagovat

Začíná již 3. kolo SONB. Je na tobě, jestli si začneš shánět hlasy. http://saariinka.blog.cz/1206/3-kolo-sonb#pridat-komentar
Hodně štěstí!! :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama